instagram_icon  facebook_icon  VOLG STADSPAVILJOEN NOORD

Stadspaviljoen

Stadspaviljoen Noord is een “eetkeuken” winkel gelegen in het centrum van het Noord Hollandse dorp Bergen. De ruime industriële winkel is gericht op de eetkeuken en alles daar omheen: servies, bestek, glaswerk, pannen, kookboeken, keukenmachines, schorten, messen, tafels en stoelen.

Wat Stadspaviljoen Noord aan etenswaren verkoopt kunt u uiteraard ook gedeeltelijk proeven. Kom eens gezellig lunchen in de winkel en ontdek de heerlijke biologische koffie, Pukha thee, soepen, broodjes en eerlijke sappen.

Alles kan mee naar huis genomen worden om lekker verder te kunnen genieten.Ook heeft de winkel een mooie collectie dameskleding, die elk seizoen varieert. Stadspaviljoen Noord haalt het strand en de zee naar Bergen centrum, wij hebben een zomers zusje genaamd Strandpaviljoen Noord op het zand en strand van Bergen aan Zee.

Een ideale winkel- en gezelligheidsmix voor de ochtend, middag en avond. Kom lunchen bij Noord, aan het strand of in het dorp, laat u verrassen door de diversiteit aan “hebbedingetjes”, van betaalbaar tot exclusief en sluit af na een laatste ronde door de winkel aan het strand met een heerlijk ‘Sunset”- dinner.

Schroom niet om te vragen of u iets mag proeven, durf het onbekende te kopen en blijf terugkomen voor de vaste lekkernijen. Wij garanderen u: Een dagje Bergen is een dagje Strand- en Stadspaviljoen Noord.