instagram_icon  facebook_icon  VOLG STADSPAVILJOEN NOORD

Algemene voorwaarden

ONLINE BESTELLEN & OPHALEN IN DE WINKEL
• Tijdens het afrekenproces kun je aangeven of je de bestelling in onze winkel wil ophalen..
• Nadat de bestelling is afgerond op onze webshop en de betaling is gedaan, ontvang je hiervan een bevestiging per mail.
• Wanneer je hebt gekozen voor het ophalen van je bestelling onze winkel, krijg je van ons een aparte mail op welke dag de bestelling klaar ligt. Tussen het bestellen en het klaarleggen in de winkel zitten maximaal 4 werkdagen.

ONLINE BESTELLEN & VERSTUREN
• Wij versturen alle bestellingen met een bedrag boven € 100,- gratis! Dit is alleen geldig voor bezorging in Nederland. Verzendkosten zijn € 6.95.
• Nadat je een bestelling op onze webshop hebt geplaatst, ontvang je hiervan een bevestiging per mail.
• Voor bezorgen naar het buitenland berekenen wij verzendkosten: Belgie, Duitsland & Spanje € 13,- per pakket. Andere landen: tarieven op aanvraag.
We ship to all countries in Europe. Please sent us an email for the forwarding charges and other information: info@stadspaviljoennoord.nl

BETALEN VIA IDEAL
Betalen met IDEAL, dan kun je allereerst kiezen voor je eigen bank, hiermee kom je direct in je vertrouwde internetbankieren omgeving. iDEAL is net zo veilig als het bankieren op je eigen internetbankieren. Wij krijgen daarna een online autorisatie en is de betaling bij ons binnen gekomen.

RETOURNEREN
1. Niet tevreden over je aankoop? Stuur ons een mail en dan zullen wij overleggen.
2. Retouren worden binnen 8 dagen geaccepteerd. De artikelen dienen ongedragen/ongebruikt en in originele staat te zijn. De kosten voor een retourzending zijn voor de klant. Stuur het artikel dat je retour wilt sturen met de originele bon, prijskaartjes, merklabels ter
De verantwoordelijkheid voor de retourzending ligt bij de afzender. Daarom adviseren wij de artikelen met een track & trace nummer te versturen via PostNL.
3. Wanneer wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging per mail en wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op het opgegeven IBANnummer.

PRIVACY VERKLARING
Wij vinden een zorgvuldig gebruik van uw persoonsgegevens van groot belang. De gegevens die via onze webshop worden verkregen, zullen door ons op een zorgvuldige wijze worden verwerkt en beveiligd. Daarbij houden we ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.
Gebruik van persoonsgegevens
Wij bewaren en gebruiken uw persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven om uw bestellingen op de site af te handelen. Voor dat doel gebruiken we de NAW-gegevens, factuuradres, emailgegevens en betalingsgegevens.
Contactformulier / nieuwsbrief / mailings
Als u een contactformulier op de website invult of ons rechtstreeks een mail stuurt, worden de gegevens die via die weg aan ons worden verzonden, bewaard zolang dat nodig is voor de behandeling van uw formulier of uw mail en de vragen die daar in staan.

We willen u graag informeren over nieuwe producten en diensten van Stadspaviljoen Noord. Voor dat doel wordt uw emailadres  toegevoegd aan de lijst van geadresseerden. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Registreren
Bij bepaalde onderdelen van onze site, zoals het aanmaken van een account, moet u zich registreren. Die gegevens bewaren wij onder de door u gekozen gebruikersnaam, zodat u deze gegevens niet een volgende keer opnieuw hoeft in te voeren. We gebruiken de gegevens ook om contact met u op te nemen in het kader van de uitvoering van uw bestelling en om een overzicht te kunnen geven van alles wat u in het verleden bij ons besteld heeft.
We zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan anderen verstrekken, tenzij dat echt noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons heeft gesloten, of als het wettelijk verplicht is.
In geval van vermoeden van fraude of misbruik van onze site kunnen wij uw persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteit overhandigen.
Om u te kunnen registreren op onze site vragen wij u om de NAW-gegevens, telefoonnummer, mailadres & betaalgegevens.